Upozornění: Vzhledem k velkému počtu požadavků z Vaší IP adresy je odpověď serveru zpomalena. Adresa může být blokována, pokud se zatížení serveru nesníží.
Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť. Použití: 1000 g Bolero instant, 450 g voda, 800 g ZeLa Creme. Bolero instant zašleháme s vodou a necháme cca. 10 min odstát, poté našleháme s tukem.
Balení obsahuje: 500 g
cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sójová mouka, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414
| Alergeny | mléko, sója, lepek |
| Energetická hodnota kJ | 1564 kJ |
| Energetická hodnota kcal | 373,7 kcal |
| Tuky | 6,5 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 2,99 g |
| Sacharidy | 71,18 g |
| - z toho cukry | 64,31 g |
| Bílkoviny | 8,57 g |
| Vláknina | 8,91 g |
| Sůl | 0,62 g |
| Kategorie: | Dortové a zákuskové náplně |
| Výrobce | dortis |
| EAN | 2017000002796 |
| Kód produktu | DR-6032 |